Tą vakarą į sodybą užsuko ir statybų bendrovės direktorius. Vakare kompanijos vyrai girtavo. Besilaukiančios moters sutuoktinis išvažiavo bendrovės vadovui parvežti alaus.

„Moteris maldavo savo vyro niekur nevažiuoti, tačiau jis, pasiėmęs naujutėlaitį darbdavio automobilį, pakluso vadovo prašymui ir išvažiavo. Moteris sodyboje liko viena su dviem vyrais“, - DELFI pasakojo Kelmės rajono apylinkės prokuratūros prokurorė Biruta Dapkuvienė.

Moteris ėmė nerimauti dėl ilgai nesugrįžtančio vyro. Ji paprašė kartu buvusio bendradarbio eiti jo ieškoti. Parvežti svaigalų išvažiavęs vyras, netoli Viežalių kaimo pateko į avariją. Jos metu buvo apgadintas išperkamosios nuomos būdu direktoriaus įgytas automobilis. Per eismo įvykį sužeistas ir jį vairavęs vyras.

„Jis buvo nuvežtas į ligoninę. Kartu su sužeistu sutuoktiniu norėjusios vykti žmonos, darbdavys neleido. Moteris liko kaip užstatas, jog vyras atlygins žalą dėl sudaužyto automobilio“, - DELFI teigė B. Dapkuvienė.

Nėščioji ir darbdavys sodyboje liko dviese. „Moters teigimu, tarp dešimtos ir dvyliktos valandos, grasindamas peiliu, darbdavys kelis kartus skirtingais būdais ją išžagino“, - DELFI pasakojo B. Dapkuvienė. Išniekintai moteriai pavyko pabėgti nuo savo skriaudiko. Ji išsikvietė policijos pareigūnus. Moteris buvo skubiai išvežta į Šiaulių ligoninę.

Išžaginimu įtariamas vyras sulaikytas dviems paroms. Rytoj bus sprendžiama, ar jį suimti. Anksčiau kelis kartus teistas statybų įmonės vadovas savo kaltę neigia.

Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Už išžaginimą baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimo bausmę iki aštuonerių metų.