Tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Colliers International“ šių metų pirmojo pusmečio apžvalgoje skelbia, kad naujajame prekybos centre projektuojama 80 tūkst. kv. metrų nuomojamo ploto.

Kelerius metus veikiančio sostinės „Akropolio“ bendras plotas yra 109 tūkst. kv. metrų, o naujai statomo bendrasis plotas bus 100 tūkst. kv. metrų.

Projekto rengėjai prognozuoja, kad per valandą šį kompleksą gali pasiekti daugiau nei 1,3 mln. žmonių, per pusantros valandos – 2 mln. žmonių.

UAB „Akropolis“ atstovai naujųjų statybų ir planų nekomentuoja tol, kol nebus patvirtintas detalusis komplekso planas, tačiau savo svetainėje skelbia, kad daugiafunkcinis kompleksas, kurį sudarys prekybos ir pramogų centras, biurų pastatai ir gyvenamieji namai turėtų būti baigtas 2015 metais, o darbus pradėti tikimasi dar šiemet.

Nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė praneša, kad dar vieną prekybos centrą „Akropolis“ planuoja ir Kaune. Projektuojamo objekto Kauno rajone Biruliškėse nuomojamas plotas turėtų siekti apie 70 tūkst. kv. metrų. Šių metų balandį duris Kaune atvėrusiame „Akropolyje“ prekybinės patalpos užima 56 800 kv. metrus.

Kitais metais tikimasi baigti ir Šiauliuose statomą „Akropolį“, kurio bendras plotas bus 43 tūkst. kv. metrų.

Šiuo metu bendrovė „Akropolis“ valdo po vieną prekybos centrą Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją