37-erių vartininkui taip pat reikės susimokėti 20 tūkst. Šveicarijos frankų (apie 42,5 tūkst. litų) baudą. O.Kahno komandos draugas brazilas Lucio taip pat buvo nubaustas 6171 eurų bauda.

Futbolininkai sankcijų susilaukė dėl jų elgesio Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomųjų rungtynių Miunchene tarp "Bayern" ir Madrido "Real" (Ispanija) vienuolikių. Lucio bauda skirta už netinkamą elgesį mačo metu, o O.Kahnas buvo nubaustas už tai, kad po susitikimo iškeikė dopingo kontrolės gydytoją.

Nors vartininkas vėliau jo atsiprašė, tačiau UEFA tai nesujaudino.

"Bayern" svetainėje internete O.Kahnas atpasakojo visą įvykių eigą.

"Tiesiog - idiotiška situacija. Neturiu nieko prieš dopingo kontrolę, tačiau buvau pasirinktas jau ketvirtą kartą iš eilės. Įsivaizduojate? Ketvirtą kartą iš eilės tarp 18 futbolininkų!", - piktinosi ilgametis Vokietijos rinktinės vartininkas.

"Buvau labai susierzinęs, nes pažadėjau manęs laukiančiai šeimai grįžti anksčiau, kad spėtume kur nors nueiti pavakarieniauti. Ir štai - sėdžiu gydytojų kambarėlyje, plempiu visus skysčius, kuriuos randu po ranka, ir, pagaliau, po dviejų valandų man tai pavyko. Buvau jau beveik pirma valanda nakties. Nunešiau gydytojui mėginį, tačiau šis pareiškė, jog manęs nestebėjo, todėl aš turėsiąs viską pakartoti.

Buvau šokiruotas ir nesusilaikiau. Mano įsiūčio išraiška nebuvo teisinga", - komandos sirgaliams guodėsi O.Kahnas.

"Bayern" treneris Ottmaras Hitzfeldas žurnalistams teigė, kad klubas UEFA pateiks apeliaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją