aA
Užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, jog sekantis sparčiausias bendrovės AMD procesorius 2400+ bus išleistas tik spalio mėnesį, o kartu galbūt bus pristatyta 333 MHz spartos sisteminė magistralė. Jei šie gandai pasitvirtins, AMD dar labiau atsiliks nuo „Intel“, kuri artimiausiu metu ketina pristatyti 2,80 GHz spartos „Pentium 4“.
AMD procesorius
Nors „Advanced Micro Devices“ atstovų nuomone megahercai dar nieko nereiškia, apžvalgininkai pažymi tą faktą, kad „Intel“ jau daugelį metų nuteikinėja vartotojus priešingai, pristatydama vis didesniu taktiniu dažniu ir sparčiau veikiančius lustus.

Specialistų nuomone, AMD žengtų geresnį žingsnį, jei netrukus (galbūt tuo pačiu metu, kaip 2,80 GHz „Pentium 4“) pristatytų savo 2400+ spartos koeficientu pažymėtą procesorių, o vėliau galėtų ilgesnį laiką neišleisti 2600+ lusto.

Pastaruosius keletą mėnesių AMD truputį atsiliko nuo „Intel“ pagal gaminamų procesorių taktinius dažnius – pastovūs bandymai prisivyti pagrindinę konkurentę jau darosi kompanijos tradicija.

Bendrovės „VIA“ trečiajame ketvirtyje išleidžiamas mikroschemų rinkinys K8 situacijos rinkoje smarkiai nepakeis, kadangi „VIA“ jau anksčiau buvo pranešusi apie naujovę. Tai nereiškia, kad „Hammer“ lustus išvysime tuo pat metu. Tuo tarpu „Clawhammer“ procesorius AMD pristatys dar vėliau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Žurnalistus iš draustinio išprašyti bandžiusiam verslininkui – nauji nemalonumai: kreiptasi į Mokesčių inspekciją

Delfi paviešinus skandalingą situaciją , kai Verkių regioniniame parke verslininko Lino...

Sostinėje atsisveikinama su buvusiu premjeru Gediminu Kirkilu Šimonytė: jis buvo valstybės žmogus; pildoma

Sostinėje antradienį prasideda atsisveikinimas su buvusiu premjeru Gediminu Kirkilu . Atvira...

Anonimiškai balsavę NBA krepšininkai mato Sabonį tarp labiausiai pervertintų lygos žaidėjų (3)

Domantas Sabonis atsidūrė tarp labiausiai pervertinamų NBA žaidėjų, rodo „The Athletic“...

Tiesioginė transliacija / Atsisveikinimas su Gediminu Kirkilu: bendražygiai dalinasi prisiminimais

Velionio palaikų pašarvojimas įvyks laidotuvių rūmų „Ritualas“ (Olandų g. 22) didžiojoje...