DELFI autoriai - Živilė Barkauskaitė

10 specialybių, kurias baigę vargiai surasite darbą (4)

Jau netrukus prasidės didžioji stojimų į aukštąsias mokyklas karštinė, todėl DELFI skuba...

Ne tik skanu, bet ir sveika: receptai, kurie patiks didžiausiems tinginiams

Žiemos laikotarpiu tradiciškai leidžiame savo skrandžiams atsipūsti – gardžiuojamės...

Artimieji negailės pagyrų: itin sultingos vištienos triukas ir receptas, kuris priblokš

Prieš didžiąsias šių metų šventes šeimininkėms ir šeimininkams nemažą iššūkį kelia...

Mitai apie vištieną: kas tiesa, o kas tik išsigalvojimas

Viešojoje erdvėje, visuomenėje sklando daug mitų apie vištieną , vištų ir viščiukų...

Lietuviška ir užsienietiška vištiena: kur hormonai ir antibiotikai leistini (2)

Vištiena – itin populiarus pasirinkimas tarp mūsų tautiečių, bet ar žinome, kokią...

Lieknėjantys dėl šio produkto eina iš proto: dera beveik su viskuo (2)

Per pastaruosius metus sparčiai išpopuliarėjus sveikos gyvensenos kultui, pastebimai pasikeitė ir...

Ekspertai įspėja perkančius mėsą: šią informaciją etiketėje privalote perskaityti (2)

Vištiena – itin populiari ir mielai perkama mėsa Lietuvoje. Tai vienas dažniausių mėsos...

Višta ar viščiukas: ar žinote, ką iš tikrųjų perkate ir valgote (5)

Artėjant didžiosioms metų šventėmis, pamažu pradedame galvoti, ką patieksime ant Kūčių...

Atviri duomenys: naujos galimybės ir verslui, ir žmogui

Atviri duomenys – XXI a. juodasis auksas. Jų prieinamumo didinimas savo piliečiams – daugelyje...

Paprastos taisyklės, kurios gerokai pakoreguos jūsų užkandžių meniu

Nors įprasta užkandžiavimą laikyti sveikos mitybos ir liaunos talijos priešu – tai yra svarbi...