„Trešnės jau užderėję ir uogas reikia pilna burna valgyti. Jas, kaip ir vyšnias, visi mėgina apsaugoti. Noriu paskatinti dabar išgenėti kaulavaisius – vyšnias, trešnes ir persikus. Netgi galite nusipjauti netinkamoje vietoje augančią šaką kartu su uogomis ir taip patogiai valgyti“, – apie būtinus darbus sode pasakoja Tautvydas Gurskas.

Jis sako, kad genint reikia žinoti keletą subtilių dalykų, kitaip galima pražudyti augalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)