Traktorių, senovinės ir modernios šiuolaikinės technikos gerbėjus, kaimo mylėtojus sutraukiantis renginys kasmet vyksta vis kitoje Kaišiadorių rajono vietoje. Šiais metais – tai Laimučio ir Eimučio Tomkų ūkis (Palomenės g. 37, Vilkiškių k., Kaišiadorių r. sav.).

Traktorių parado kolona 10 val. pajudės į šventės vietą, kuri nuo Kaišiadorių miesto nutolusi vos 7 km. 10.30 val. čia vyks Traktorių šventės atidarymas, o toliau – kupina azarto, linksmybių, įvairiausių pramogų diena. Jau paruošta nauja trasa traktorių slalomui, kurį kviečiame stebėti, o aistringiausius – jame dalyvauti. Vyks seniausių ir naujausių traktorių paroda, Metų ir Publikos traktoriaus rinkimai, rašoma organizatorių pranešime.

Vikšrinis traktorius „T-74", tapęs visos šventės simboliu ir besipuikuojantis renginio logotipe, „atsiduos“ meistrų rankoms, kurioms teks kuo greičiau jį užkurti pasinaudojant „virvute“. Pernai šventės svečiui Egidijui Pavalkiui tą pavyko padaryti per 0,8 sekundės! Komandos kviečiamos dalyvauti daug emocijų sukeliančioje traktoriaus tempimo rungtyje. Be tradicinių rungčių bus ir šventės gerbėjų pasiūlytų naujovių – tai rulonų perkrovimo teleskopiniu krautuvu bei figūrinio vairavimo su priekaba rungtys.

Į šventę atvykite su vaikais – čia jie ne tik apžiūrės gigantišką techniką, galės pasėdėti traktorių kabinose, bet ir bus pavežioti smagiu traktoriumi-traukinuku, savo kūrybiškumą atskleis renginio metu vyksiančiame piešimo konkurse „Mano svajonių traktorius“, galės šokinėti ant batuto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)