Žinomas vyras nuostolius taip aprašė feisbuke:

„Pirmosios metų aukos. Miško žudikas grįžo. Čicken fectory neišlaikė sniego naštos ir gynybiniai fortifikaciniai įtvirtinimai lūžo. Atsivėrė plyšiai. Rezultatas – minus dvi vištos ir gaidys. Liko penkios. Spėju, jas pasiliko juodai dienai arba nuėjo draugų pasikviest. Gero Paukščių tako, Kentaki, Esmeralda ir Nežinoma eiline. Jūsų kiaušinių skonis bus nepamirštas!“

Jis laikė 7 vištas ir vieną gaidį.

Pasak V. Radzevičiaus, iš dalies dėl šių praradimų kaltas ir jis pats. Per pirmą karantiną, kai statė vištidę, virš jos įtempė tinklą, kad augintines apsaugotų nuo vanago. Nors nuo tinklo nupurtė sniegą, tačiau konstrukcija vis tiek neatlaikė. Sprendžiant pagal pėdsakus, per atsivėrusį plyšį įsibrovė lapė.

Radzevičiaus vištos

Dabar išlikę sparnuočiai uždaryti patalpoje ir šildomi infraraudonųjų spindulių lempomis. Jis laikė 7 vištas ir gaidį.

„Vištos šaltį pakelia lengvai, bet kad apsnigtas tinklas nugriaus viską neįvertinau. Reikėjo papildomų statramsčių. O geriausia vištidė būtų iš rąstų. Ir šildymo, ir tvirtumo prasme. Miesčionys turi mokytis“, – aiškina V. Radzevičius ir ruošiasi pavasarį tokį pastatą suręsti.

Keršyti lapei jis neplanuoja – visiems reikia gyventi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)