Laimei, kaip praneša Delfi.lv, policijai laiku pavyko pričiupti nusikaltėlius ir išvaduoti įkaitą.

Kaip pasakojo pareigūnai, keletas vyriškių slampinėjo Imantės Akacijų gatve – minėjo vieno iš kompanjonų 34 metų sukaktį. Vienam iš vyriškių į galvą šovė mintis šventės kaltininkui įteikti originalią dovaną.

Vyriškiai išlaužė pramogų parko vartus ir pačiupę viduje buvusį kalakutą jį nusinešė su savimi. Visi sėdo į traukinį, kuris turėjo nuvežti į Jūrmalos kurortą.

Laimei, budri kaimyno akis iš gretimo namo pastebėjo kaip grobiamas paukštis ir pranešė pareigūnams. Liudininkai netgi užfiksavo, kaip niekadėjai, slėpdamiesi už medžių, nešė sparnuotą grobį.

Pareigūnai reagavo žaibiškai. Pamatę policininkus vagys paleido paukštį, tačiau vis tiek buvo sulaikyti. Kalakutas rastas ir gražintas į nuolatinę gyvenamąją vietą.

Kaip dabar pasakoja poilsio parko darbuotojai, paukštis jaučiasi blogai ir yra apatiškas, nes vagys per snapą jam pylė degtinę. Manoma, kad sparnuotis kenčia dėl stipraus apsinuodijimo alkoholiu.

Visi vagys jau anksčiau buvo teisti dėl chuliganizmo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)