Pažiūrėjome, kiek kainuotų pasamdyti žmogų ar įmonę, kuri teikia malkų skaldymo paslaugą. Informacija rinkta skelbimų portale „alio.lt“.

Esu 40 metų vyras, darbštus ir sąžiningas žmogus, moku labai daug darbų. Skaldau malkas (Varėnos rajone, Valkininkų, Dargužių kaimuose, Trakuose, Trakų Vokėje ir Vilniuje. ). Žalingi įpročiai tik rūkymas. Darbo dienos kaina 30 eurų. (Kaimo rajonuose dirbu ir už kitokį atlygį).

Greitai ir kokybiškai pjaunu ir skaldau malkas, pjovimas nuo 2,5 euro skaidymas 2,5 euro darbus atlieku greitai ir atsakingai. Dirbu Vilniaus, Trakų, Elektrėnų, Kaišiadorių, Kauno, Jonavos, Kėdainių, Molėtų, Ukmergės, Raseinių, Alytaus, Prienų savivaldybėse. Tiesa, skelbimo autorius nepatikslina, koks mato vienetas – darbo valanda, kubinis metras ar erdmetris.

Tačiau vieningos kainos ar vieno standartinio mato regione nėra. Pavyzdžiui, šiauliečiai patalpinę skirtingus skelbimus. Skaldome malkas su įranga. Skaldymo kaina 4 eurai už erdmetrį. Dirbame Šiauliuose ir aplink. Kitas pasiūlymas patrauklesnis: pjaunu malkas 2,80 euro kubas, skaldau malkas – 3 eurai kubinis metras.

Panevėžyje kiek pigiau: Greitai, kokybiškai skaldau ir pjaunu malkas su savo technika Jūsų kieme.
Orientacinė kaina – pjovimas 3 eurai, skaldymas 3 eurai.

Kaune kainos nesikandžioja. Kaina sutartine,priklauso nuo medienos. orientacinė kaina 3 eurai už erdmetrį. Dirbu ir savaitgaliais, rašo skelbimo autorius.

Jeigu nesinori, kad delnus puoštų nuospaudos, tačiau profesionaliam skaldytojui išskirti dalį šeimos biudžeto gaila, galima nuomotis įrangą. Pavyzdžiui, toks skelbimas, kurio autoriai teigia, kad paslauga teikiama visoje Lietuvoje.

Skaldome malkas. Malkų skaldymas 7 eurai kubinis metras.

Taip pat – malkų skaldyklės 220V Nuoma - tik 12 eurų para. Sunaudoja tik 2 kwh. Įrenginys telpa į automobilio bagažinę, pagalbiniai ratukai transportavimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)