„Jeigu būtų priimtas sprendimas, kad dalį ministerijos funkcijų vykdyti Kaune, tikimės, kad dėl naujos koncepcijos į šį dialogą bus įtraukti ir Kauno darbuotojai. Kaip suprantame, ministro nuomonė ir anksčiau buvo aiški, kad nėra pritariama šios ministerijos perkėlimui“, – penktadienį žurnalistams Kaune sakė E. Buckienė.

„Jeigu bus sprendimas dalį funkcijų vykdyti, reikėtų labai atsakingai apsvarstyti, kokios funkcijos galėtų būti, nes tokia situacija, kokia yra dabar, kai matom tam tikrą nestabilumą, tikrai nėra gerasis viešojo valdymo pavyzdys“, – pridūrė ji.

Pasak E. Buckienės, iš darbuotojų tenka sulaukti daug klausimų, tačiau chaoso nėra, visi dirba savo darbus.

„Darbuotojai priims vienokius ar kitokius sprendimu, gali būti, kad kai kurie išeis, dėl to ir raginčiau jau pradėti diskusijas dėl koncepcijos ir dėl ateities vizijos“, – teigė ji.

Didžioji dalis darbuotojų Kaune veikiančiame padalinyje – kauniečiai, tačiau, pasak E. Buckienės, yra atvykstančių ir iš kitų miestų, pavyzdžiui, Alytaus.

Padalinys Kaune atidarytas balandį, valstybei priklausančiose patalpose, kurias Turto bankas pagal panaudos sutartį perdavė ministerijai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)