„Šviežio derliaus uogos yra itin mėgstamos ir vertinamos. Siekdami pirkėjams užtikrinti platų jų pasirinkimą, bendradarbiaujame su vietos ir užsienio uogų augintojais bei tiekėjais. Nors pastarosios savaitės tikrai lepino karščiu, vis dėlto lietuviškų uogų dar reikia palaukti, todėl pirmąsias vyšnias pirkėjams pristatome iš Pietų šalių, kur jų derlius sunoksta anksčiau. Analizuodami pardavimų duomenis matome, kad per sezoną pirkėjai nuperka vidutiniškai apie 70 tūkst. kilogramų vyšnių, tad galima sakyti, kad šios uogos tikrai mėgstamos“, – teigia V. Budrienė.

Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės, prekybos tinkle siekiama pasiūlyti ir patrauklią pirmųjų vyšnių kainą – jų kilogramas lojaliems pirkėjams kainuoja 2,49 Eur.

Jolanta Sabaitienė, prekybos tinklo „Iki“ vaisių ir daržovių skyriaus darbuotoja, sako, kad vyšnių į racioną įtraukti tikrai reikėtų. Taip ne tik pasimėgausite vasarišku skoniu, bet ir praturtinsite organizmą vitaminais bei mineralais. Vyšniose gausu vitaminų C, A ir K, kalio, magnio ir kalcio. Taip pat jose galima rasti ir natūralaus melatonino – ši medžiaga gali pagerinti miego kokybę, tad norintiems lengvai užmigti ir geria išsimiegoti pravartu vakare suvalgyti bent pusę puodelio vyšnių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją