J. Jagmino gyvenimo istorija spalvinga: pradėjęs nuo darbininko tapo kolūkio pirmininku, vėliau – aukštu komunistų partijos veikėju, artimu Algirdo Brazausko bendražygiu, o, laikams pasikeitus, – turtingu ir sėkmingu verslininku.

– Patekote į turtingiausių Lietuvos žmonių sąrašą, kurį sudarė vienas žurnalas, o Valstybinė mokesčių inspekcija sudarė komisiją, kuri tikrins ten esančių šeimų turtą. Jus taip pat. Kaip jaučiatės po tokio įvertinimo?

– Aš pats jaučiuosi puikiai, tačiau patekus į šį sąrašą savijauta šiaip sau. Nežinau, pagal kokius kriterijus užėmiau 138 vietą. Patikros nebijau. Man pasisekė sukurti sėkmingą verslą ir užsidirbti. Keista, kai Finansų ministerija rengia viešųjų ryšių akciją ir skelbia, kad tikrins sėkmingus verslininkus. Tarsi mes būtume ką nors pavogę ar atėmę. Į tai neigiamai žiūri ir užsienio investuotojai.

– Kaip pradėjote savo kelią?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)