„Mano, kaip naujojo asociacijos direktoriaus tikslas yra atstovauti viso Lietuvos paukštininkystės sektoriaus poreikius ir interesus. Sieksiu, kad Lietuvos paukštininkų, kiaušinių ir mėsos gamintojų balsas būtų išgirstas ir atlieptas“, – teigė naujasis Lietuvos paukštininkystės asociacijos direktorius Gytis Kauzonas, rašoma pranešime.

Ilgametę darbo patirtį turintis Gytis Kauzonas paskutinius 15 metų dirbo perdirbamosios žemės ūkio ir maisto pramonės įmonėse, prekybos srityje. Lietuvos paukštininkystės asociacijos vadovą renka asociacijos taryba, kurią sudaro 7 asociacijos nariai. Gytis Kauzonas pakeis ilgus metus paukštininkystės asociacijos prezidento pareigas ėjusį Vytautą Tėvelį.

„Visos asociacijos vardu noriu padėkoti Vytautui Tėveliui už ilgametį ir profesionalų darbą Lietuvos paukštininkystės labui. Tikimės, kad naujai išrinktas asociacijos vadovas ryžtingai atstovaus Lietuvos paukštininkų balsą, aktyviai ieškos būdų ir sprendimų, kaip pagerinti šiuo metu nelengvą kiaušinių ir mėsos augintojų situaciją“, – sakė asociacijos narių tarybos pirmininku paskirtas Andrius Pranckevičius.

Jau daugiau kaip 30 metų veikiančios Lietuvos paukštininkystės asociacijos pagrindiniai tikslai yra saugoti ir ginti asociacijos narių teises, komercines funkcijas ir profesinius interesus, stiprinti bendradarbiavimą, identifikuoti sektoriaus problemas ir rasti jų sprendimo būdus, atstovauti asociaciją bei jos interesus nacionaliniu ir ES lygmeniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją