Paroda organizuojama kas antri metai.

Organizatoriai tikina, kad tai gyva paroda, kurioje po atviru dangumi realiomis lauko sąlygomis auginamos įvairių žemės ūkio augalų veislės, demonstruojami traktoriai, sėjamosios, savaeigiai purkštuvai ir kita galinga žemės ūkio technika.

Parodoje pristatomi naujausi Lietuvos ir užsienio mokslininkų pasiekimai, naujausius standartus atitinkančios pažangiausios žemės ūkio mašinos ir aktualiausios žemės ūkiui temos.

Maždaug 3 hektarų parodos plote įspūdingas savo ekspozicijas pristato daugiau nei 40 įmonių.
„Agrovizijos“ organizatoriai siekia pristatyti visa, kas nauja ir pažangu žemės ūkyje, todėl parodoje ne tik demonstruojamos augalų apsaugos, veislių, trąšų, technikos naujovės, bet ir supažindinama su naujausių mokslinių tyrimų rezultatais.

Dalis jų rodoma gyvai, kad lankytojai patys savo akimis galėtų pamatyti ir įvertinti taikytų technologijų rezultatus, juos palyginti.

Renginio metu bus gausu seminarų, kuriuos ves mokslininkai bei žemės ūkio profesionalai.

Pirmąją parodo dieną lankytojai galėjo apžiūrėti augalų apsaugos technologijas, įvairių veislių ir tręšimo parodomuosius bandymus bei technikos ekspozicijas. Ketvirtadienį programoje numatytas diskusijų forumas „Iššūkiai, patirtis, sprendimai – ateities žemės ūkis“. Taip pat lankytojų laukia purkštuvų ir skutikų šou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)