Vietos bitininkas tvirtina, kad namo sienose ir pastogėje slepiasi apie milijonas bičių. Jo nuomone, tai afrikietiškos ir europietiškos kilmės bičių hibridas, šios bitės 20–30 kartų agresyvesnės už įprastas bites.

Gyventojai jau bandė atsikratyti bičių, bet iškviestas vabzdžių naikintojas jas tik įpykdė. Jis spėjo pašalinti dalį avilio pastogėje, bet vėliau jam teko nutraukti darbą.

Kad išnaikintų bites, specialistams tektų išgręžti namo sienose skyles, o baigus darbą, jas reikėtų užtaisyti. Namo šeimininkams tokios išlaidos ne pagal kišenę. Miesto valdžia tvirtina, kad kova su bitėmis neįeina į jos pareigas.

2017 m. buvo pranešama, kad dezinsetorius Jude‘as Verretas nufilmavo, kaip naikina didžiulį geliančių vabzdžių lizdą JAV Patersono mieste. Tiesa, ši kartą tai buvo ne bitės. Lizdą sunešė širšės, jis užėmė pusę nedidelės daržinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)