Direktoriaus atleidimą Aplinkos ministerija aiškina tuo, kad jis prarado ministro pasitikėjimą, be to vėluoja sodo renovacijos darbai, neskaidriai vykdyti viešieji pirkimai, neužtikrinama gyvūnų gerovė.

Gali būti, kad vadovas dar dirbs keletą mėnesių, nes turi mažamečių vaikų ir nutraukti darbo sutartį greitai negalima pagal galiojančius įstatymus.

Aurimas Didžiokas, turintis Vytauto Didžiojo universiteto, Komunikacijos ir informacijos magistro ir Kauno technologijos universiteto, Verslo administravimo bakalauro diplomus, Zoologijos sodui vadovavo nuo 2013 m.

Ši įstaiga 2013-aisiais metais buvo išmesta iš tarptautinės bendrijos ir pripažinta blogiausiu Europoje zoologijos sodu.

Lietuvos zoologijos sodas Kaune atidarytas 1938 metais, jame šiuo metu yra apie 250 skirtingų gyvūnų rūšių ir apie 2 tūkst. gyvūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)