Rinkoje – ne naujokai

Šiuolaikiniame statybų pasaulyje itin daug „žaidėjų“ – gausu įvairių įmonių, siūlančių prekes, palengvinančias namų įsirengimą. Vis tik, neretai girdima ta pati istorija – buvo pasirinkti nekompetentingi vykdytojai bei nekokybiškos prekės, o statybos tapo tikru košmaru. Tad, kaip nesuklysti tokioje paslaugų ir prekių gausoje? Atsakymas vienas – būtina rinktis tik profesionalius savo srities specialistus.

„Onninen“ – santechnikos ir šildymo, vėdinimo bei kondicionavimo, pramonės, apšvietimo ir elektrotechnikos įrangos pardavimo įmonė. Septyniose šalyse sėkmingai veikiančiai bendrovei – jau 110 metų.

„Galime pasidžiaugti – šiuo metu Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje bei Lietuvoje veikia net 130 „Onninen Express“ prekybos vietų. Įmonėje dirba daugiau nei trys tūkstančiai darbuotojų“, – pasakoja „Onninen“ rinkodaros ir komunikacijos specialistė Simona Sekonaitė.

Anot jos, būtina pabrėžti, kad nuo 2016 metų „Onninen“ priklauso „K Group“, kuri yra didžiausia prekybos sektoriaus operatorė Suomijoje ir viena didžiausių Šiaurės Europoje. Prekyba pastatų inžinerinės bei techninės paskirties prekėmis vykdoma net septyniose šalyse, o kartu su „K Group“ specialistais, bendrovėje dirba apie 11 tūkstančių prekybos sektoriaus profesionalų.

Lietuvoje „Onninen“ veikia 28 metus. Šiuo metu didžiuosiuose miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje galima rasti net penkias prekybos vietas, įsikūrusias patogiose miestų vietose. Klientai teigiamai vertina tai, kad „Onninen Express“ parduotuvėse galima rasti platų prekių asortimentą, kuris kasdien pildomas iš centrinio sandėlio Kaune, kur galima rasti daugiau kaip 9 tūkst. prekių, o jei norisi kažko specifinio – siūlome galimybę prekes per 3–5 dienas pristatyti iš centrinio sandėlio, esančio Suomijoje. Jame sandėliuojama daugiau nei 50 tūkstančių skirtingų kategorijų prekių“, – sako pašnekovė.

Įmonės atstovė teigia, kad „Onninen“ aptarnauja statybos rangovus, pramonės, infrastruktūros bei mažmeninės prekybos atstovus. Klientams siūlomas itin platus prekių pasirinkimas – šildymo ir vėdinimo (ŠVOK), šaldymo, technologinių vamzdynų, elektros ir atsinaujinančios energijos srityse.

Įmonė bendradarbiauja su gerai Lietuvoje ir pasaulyje žinomais gamintojais tokius kaip: „Aco“, „Bosch“, „Danfoss“, „Geberit“, „Kan“, „Longi“, „Oras“, „Paroc“, „Salda“, „Uponor“, „Vexve“, „Wavin“ ir kt.


Naujausia – savitarnos parduotuvė Kaune

Lietuvoje „Onninen“ sėkmingai plečiasi. S. Sekonaitė sako, kad naujausia „Onninen Express“ parduotuvė Kaune buvo atidaryta itin patrauklioje ir patogioje vietoje – Taikos pr. 122.

„Onninen Express“ – tai savitarnos parduotuvės, kuriose galima greitai įsigyti dominančių prekių. Ją atidarėme siekdami patenkinti klientų poreikius bei gerindami aptarnavimo kokybę. Jos plotas – daugiau nei 1500 kv. metrų. Parduotuvė sėkmingai veikia jau nuo šių metų pradžios“, – pasakoja specialistė.

S. Sekonaitė sako, kad praplėtus parduotuvių tinklą Kaune, pavyksta sudominti vis daugiau klientų.

„Dėl patogios geografinės padėties, ši parduotuvė tampa tikru montuotojų traukos tašku. Visgi plėtra vykdoma ir kituose miestuose. Praėjusių metų pabaigoje turėjome pokyčių Vilniuje – persikėlėme į naujas, erdvesnes bei šiuolaikiškesnes patalpas, įsikūrusias Savanorių pr. 274. Šių patalpų plotas – beveik 3000 kv. metrų“, – džiaugiasi pašnekovė.

Specialistė pažymi, kad „Onninen“ pasitiki didžiausių statybos projektų rangovai. „Onninen“ prekės buvo pasirinktos ne vienam dideliam projektui įgyvendinti – statant prekybos ar logistikos centrus, išskirtinius butų kvartalus, infrastruktūrinius ar energijos gamybos, tiekimo objektus.


Kviečia į išskirtinį renginį

Kartais itin lengva pasimesti prekių gausoje. Kad taip nenutiktų, „Onninen“ kovo 27-31 dienomis Kaune, naujojoje parduotuvėje, organizuoja renginį „Partnerių dienos“. Tokio pobūdžio renginys sėkmingai įvyko Vilniuje, tad dabar jį organizuojame ir Kaune. Tikslas – suburti klientus ir tiekėjus į vieną vietą, kurioje būtų galima efektyviau susipažinti su prekių asortimentu, sužinoti rinkos naujoves bei gauti dominančios, vertingos informacijos.

„Taigi tai tarsi kontaktų ir žinių mugė, kviečiame apsilankyti“, – ragina „Onninen“ atstovė S. Sekonaitė.