„Viskas prasidėjo nuo pakankamai ankstyvo amžiaus“, – tokiais žodžiais savo verslo istoriją pradeda vilnietis Ernestas. Ir išties, kosmetika jis susidomėjo dar būdamas vaikas, o pirmąsias reikiamas žinias įgijo iš savo mamos.

Vėliau, jau baigęs studijas ir sutaupęs reikiamą sumą lėšų, Ernestas sukūrė savo veido priežiūros priemonių liniją „Chalures“.

Tik neskubėkite pagalvoti, kad kosmetikos versle viskas gražu ir lengva. Štai pašnekovas dalinasi, kad jo verslo pradžios lengva tikrai nepavadinsi – jau vien suma, kurią reikėjo investuot į verslo pradžią, buvo išties apvali.

Šiame Delfi interviu E. Dvilevičius išsamiai papasakojo apie savo verslo pradžią, paaiškino, dėl kokių priežasčių nėra patentavęs savo kosmetikos formulių, taip pat atskleidė, kur suklumpa kiti kosmetikos kūrėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją