Skaičiuojama, kad 2021 metais pasaulinė naminių gyvūnėlių priežiūros paslaugų rinka siekė daugiau nei penkis mlrd. dolerių, ir tikimasi, kad iki 2030 metų ji dar augs.

Ir nors šios srities verslams prognozės išties geros, panevėžietė Dovilė savo šunų kirpyklą atidarė visai ne dėl šios priežasties. Tikroji priežastis kur kas paprastesnė – išbandžiusi darbą įvairiose parduotuvėse, panevėžietė norėjo ramesnės ir širdžiai mielesnės darbo vietos.

„Tikrai buvo baisu palikti tai, ką moku, – su klientais man sekėsi bendrauti tikrai gerai. Vis tik pajaučiau, kad prekyboje yra per daug šurmulio ir netikrumo, o darbas šunų kirpykloje man pasirodė ramus ir neįpareigojantis. Aišku, tuo metu aš dar nežinojau tos sunkiosios šios darbo pusės“, – sako pašnekovė.

Ir išties – sunkumų būta visokių, o šiandien juos prisimindama Dovilė neslepia, kad verslo pradžia jai rodėsi kaip tikras kosmosas.

Vis tik, šiandien D. Sereikienės įkurta šunų kirpykla skaičiuoja jau šeštus gyvavimo metus, o pati kirpyklos įkūrėja sako, kad ši veikla – išties pelninga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją