Laidoje taip pat aiškinosi, ką apie BDSM praktikas žino įprastą šiokiadienio vakarą sostinės gatvėse sutikti mūsų pašnekovai. O trečiojoje dalyje žiūrovai turės išskirtinę galimybę iš arti susipažinti ir apžiūrėti BDSM įrankius, skirtus pradžiamoksliams, kurie visiems lietuviams yra prieinami parduotuvėse suaugusiems.

Pats Antanas į BDSM bendruomenę pateko prieš 2-3 metus. „Man atrodo, mes visi turime tą gyslelę, tik klausimas, kada ją kas suvirpins. Tada pradedame tuo domėtis, o rasti informacijos nėra sunku. Šiuo metu aš pats eksperimentuoju, ruošiu pasirodymus, pristatau teoriją, kurioje akcentuoju saugumą ir pagarbą vienas kitam. Nes suprantu, kad kai kurie žodžiai, esantys BDSM trumpinyje, išimti iš konteksto, gali skambėti baisiai“, – pasakojo pašnekovas. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją