Nepaisant sėkmės, K. Upmanio domėjimasis informacinėmis technologijomis ir startuolių steigimu niekur nedingo. Nedingo ir troškimas įsitraukti ir realizuoti naujus technologijų projektus. Kita vertus, dabar jis iš dalies tuo ir užsiima, nes kaip neformalus investuotojas dalyvauja ankstyvuosiuose startuolių finansavimo etapuose.

Per pokalbį su Latvijos „Delfi“ verslo rubrika K. Upmanis sutiko atskleisti tam tikrus investavimo Balyje ypatumus.

– Kaip atsidūrėte Balyje? Kuo ten užsiimate?

– Suskaičiavau, kad net devynerius metus bent po kartą apsilankydavau toje saloje. Su pandemija tai nesusiję. Ir aš, ir žmona stengiamės pabuvoti Balyje po porą mėnesių du kartus per metus vien tam, kad pailsėtume, o dirbti juk galime ir nuotoliniu būdu.

Rudenį, kada orai Europoje ganėtinai subjūra, būna be galo malonu pakeisti aplinką. Profesija – darbas skaitmeninių technologijų srityje – suteikė galimybę taip gyventi – visi komandos nariai dirbo per nuotolį. Dažniausiai dirbdavau vakaras, tad dieną galėdavau užsiimti kitais dalykais.

– O kaip patekote į nekilnojamojo turto sritį?

– Prieš trejetą metų pardaviau įmonę, o tada kurį laiką dirbau nekilnojamojo turto srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją