Sėkmingos lietuvių karjeros svetur

Prie Sofijos oro uosto vadovų komandos lietuvis pakviestas prisijungti po to, kai oro uostas koncesijos principu buvo perimtas valdyti prancūzų fondo „Meridiam“ ir Miuncheno oro uosto įsteigtos bendros kompanijos.

Oro uostų sektoriuje J. Stepšio karjera prasidėjo 2009 m., kai jis atėjo dirbti į Vilniaus oro uostą. 2016 m., sujungus oro uostus į vieną bendrovę, lietuvis komercijos srityje buvo atsakingas jau ne už vieną, bet už tris oro uostus – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

„Beveik 12 metų praleidau Lietuvos oro uostuose įvairiose pozicijose. Per tą laiką išsiplėtė kontaktų ratas ir tarptautiniu mastu. Tiek išsiplėtęs kontaktų ratas, tiek ir mano darbo rezultatai prisidėjo prie to, kad per galvų medžiotojus gavau pasiūlymą prisijungti prie projekto Bulgarijoje“, – prisiminė pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją