Socialiniuose tinkluose B. Vanago komanda pranešė, kad lenktynininkas susitrenkė galvą, o dėl to vietoje jam buvo suteikta būtinoji pagalba, po kurios lietuvis sraigtasparniu buvo nuskraidintas į bivaką detalesnei apžiūrai.

Nors komanda negalavimo priežastį įvardijo, Dakaro gerbėjai ėmė svarstyti, kaip lenktynininkas galėjo susitrenkti galvą. Ar lenktynininkui sušlubavo sveikata ir jis krito? Ar tam įtakos turėjo kitos priežastys.

Vis dėlto, pro žvitrias gerbėjų akis neprasprūsta nė menkiausios detalės, todėl jie atkreipė dėmesį, kad komandos pasidalintoje nuotraukoje, kurioje matyti, kaip B. Vanagui suteikiama pagalba, matosi ir tai, jog komandos „Toyota Hilux“ automobiliui trūksta galinio žibinto.

Internautai netruko svarstyti, kad komanda galimai patyrė avariją, galbūt automobilis virto. Vis dėlto pati komanda kol kas išsamesnės informacijos apie įvykį nepateikė. Anot komandos atstovų, daugiau informacijos bus pateikta esant galimybei. Pavakariais lenktynininkas buvo perduotas į bivake dirbančių medikų rankas, kur lietuviui turėtų būti atlikta platesnė apžiūra ir suteikta visa medicininė pagalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją