Su lietuviško kapitalo įmonės, įsitvirtinusios Baltijos šalyse ir įkėlusios koją į Lenkiją, vadovu J. Šablinsku interviu cikle „Kava su vadovu“ kalbamės apie pokyčius siuntų pristatymo rinkoje, situaciją Kinijoje ir vis didesnę naudą verslams nešančią „fullfilment“ paslaugą.

– Ekonomistai jau prasitaria apie matomą vartojimo lėtėjimą šalyje. Ar jūs per siuntas taip pat jau jaučiate šią tendenciją?

- Jei žiūrėtume į siuntų skaičių, tai tiesioginio mažėjimo nematome. Sakyčiau, netgi gauname skirtingus signalus: kai šnekame su e. prekyboje dirbančiais klientais, jie sako, kad jaučia kritimą, bet kai žiūrime į mūsų sandėlius, kur atliekame „e-fullfilmento“ paslaugas, ten kritimo nematome. Verslas verslui sektorius juda įprastai toliau, todėl tiesioginio kritimo dar nematome.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją