„Medvedčiukas su antrankiais, aišku, atrodo, kaip apgailėtinas, įbaugintas senis. Putinas ir be antrankių apgailėtinas. Visai nesunku įsivaizduoti, jog šio diktatoriaus baigtis bus net labiau nešlovinga bei žeminanti nei Gaddafio [Libijos diktatorių nuo 1969 metų Muammarą al-Gaddafi Surto mieste sukilėliai nužudė 2011 metų spalio 20-ąją – A.S.], baisus Putino sapnas. Bet problema ne ta, kad Putino, kaip ir kitų nelabųjų, gyvenimais nieko jau neatpirksi, jokių aukų, sugriovimų, suluošintų likimų. Jie nieko neverti ir niekam nereikalingi. Jų mainų fondas devalvuotas, susideda vien iš nulių. O tai, ką jie paėmė ir sunaikino, – neįkainojama. Putinas visus pralošė.“

Nors kategoriškai šališką fragmentą panorėjus galima laikyti platesnės nei kovojanti Ukraina tikrovės atspindžiu. Ypač jei raktiniu pasirinksime žodį „pralošė“.

Kita vertus, reikalai yra tokie, kokie yra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)