Verslas kartu su Ukraina

Tai reiškia, kad nuo šio penktadienio, t.y. 2022 m. vasario 25 dienos, radijo stoties „Raduga“ eteryje Rusijos atlikėjų muzika nebebus transliuojama. Apie tai buvo informuota ir Lietuvos radijo ir televizijos komisija.

„Manome, kad tai mažiausias simbolinis veiksmas, kurį galime padaryti palaikydami brolišką Ukrainą ir pasmerkdami Rusijos politiką, kuri šiurkščiai pažeidžia tarptautinės teisės normas, kelia grėsmę mūsų šalies bei Europos saugumui, - sako radijo stoties vadovas Tadas Žemaitis.

Tikimės, kad radijo stoties „Raduga“ klausytojai, tarp kurių yra rusų, ukrainiečių, lietuvių, armėnų ir kitų rusakalbių Klaipėdos gyventojų, palaikys tokį sprendimą.

Radijo stotis ir toliau transliuos radijo programas rusų kalba ir teiks informaciją apie įvykius Ukrainoje, Lietuvoje ir pasaulyje laikantis sąžiningumo ir objektyvumo principų bei vadovaujantis demokratiškomis europietiškomis vertybėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją