Laima. Noriu užduoti klausimą dėl slogos. Naktį nosis būna užgulta, dieną iš esmės viskas gerai. Tai tęsiasi jau ilgai. Nieko neskauda. Dėl ko taip gali būti?

Asta. Jau kurį laiką gerklėje rydama jaučiu tarsi kokį sluoksnį, tarsi gleivių. Nesloguoju, bet visą laiką norisi atsikrenkšti ir išspjauti, tada juntamas specifinis kvapas. Gėriau skystinančių gleives vaistų nuo kosulio, nors nekosėju, mėginau ir purškalų su propoliu bei šaltalankiais.

Valius. Kodėl omega-3 geriau gyvūninės kilmės nei augalinės, pvz., linų sėmenų aliejus?

Aurimas. Kokia mityba turėtų būti, jei vartojami antibiotikai, gydant Helicobacter pylori? Ar šią bakteriją įmanoma visiškai išnaikinti? Gal reikia laikytis griežtos dietos?

Ana. Ant viso liežuvio yra storas apnašų sluoksnis, liežuvio šonuose – dantų įspaudai, kamuoja blogas burnos kvapas. Kokius tyrimus atlikti, kad žinočiau, kaip pašalinti šiuos simptomus?

Jūratė. Ar verta taikyti protarpinį badavimą organizmui valyti?

Protarpinis badavimas

Janina. Kaip pagerinti klausą? Operuotas kiauras ausies būgnelis.

Daugiau atsakymų į skaitytojų klausimus galite rasti čia: Gydytojas Morozovas atsako.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)