Jau šio birželio 15-ąją A.Gabyševo sesuo Viktorija Zacharova žiniasklaidai pasiguodė suprastėjusia brolio sveikata dėl nežinomos paskirties preparatų, kuriais jis prievarta šeriamas psichiatriniame dispanseryje. Šamanas patalpintas dispanseryje po to, kai sausio pabaigoje anonsavo žygį į Maskvą kovo mėnesį. Po šio pareiškimo jo namus šturmavo 50 „Rosgvardijos“ kariškių.

Čečėnijos valstybinė televizija spalio 30-ąją informavo apie „Rosgvardijos“ bei policijos Grozne sulaikytas tris čečėnes, joms pateikti kaltinimai dėl kerėjimo. Vėliau per valstybinį kanalą transliuotas auklėjamasis pokalbis su sulaikytosiomis, kuriame dalyvavo vietos Islamo medicinos centro vyriausiasis gydytojas Adamas Eldžurkajevas. Jis vienai iš kerėtojų diagnozavęs apsėdimą džinais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)