Paspirtukai ir dviračiai Romoje tikrai gelbėja vėluotojus. Iš tiesų, iki Kapitolijaus aikštės nuleki paspirtuku per ketvirtį valandos. Esi garantuotas, kad nepakliūsi, kaip keliaudamas autobusu, į gatvės kamštį. O ir tie, kurie niekada nevėluoja, nėra tikri, kad, atvykę į autobuso stotelę, sulauks autobuso. Nes neretai autobusų vairuotojai tarsi protestuoja. Telefono ekrane ištransliuotas tvarkaraštis ne visada sutampa su vairuotojo įgeidžiais – tarkime, sustoti išgerti espreso maršruto linijos pabaigoje. O kartais, apskritai, stotelė, vairuotojui panorėjus, praleidžiama. Autobusų parkas ATAC šiame mieste yra privilegijuotas.

Nėra Romos senbuvio, kuris nekeiktų autobusų. Bilietas Romoje kainuoja 1,50 eur tiek autobusui, tiek ir metro, bet ne visi tokią transporto priemonę kaip metro toleruoja dėl klaustrofobijos arba suaktyvėjusių kišenvagių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją