Verslininkas išsiskiria ne tik Žiuljeno vardu, bet ir ypatinga filosofija – du dešimtmečius NT dirbantis vyras visą laiką nuomojasi būstą, pastaruosius porą metų atsisakė ir nuosavo automobilio.

Šis interviu mane sugrąžino į praeitį – kuomet savo žurnalistinio darbo pradžioje redaktorius, užkietėjęs Jungėnų kapelos fanas nusiuntė pakalbinti anuomet itin populiarius atlikėjus.

Besisukinėdama užkulisiuose kalbinau visus kartu ir kiekvieną atskirai. Jungėnų ansambliui tuomet vadovavo mano pašnekovo tėtis. Jau vien tai, kad dviem savo sūnums davė ir anuomet, ir dabar neįprastus Lietuvos žemėje vardus – Mišelio ir Žiuljeno, daug ką pasako apie šio žmogaus kūrybiškumą.

Sakau Žiuljenui, kad tardama tą vardą jaučiu tarsi vėl skaityčiau Stendalį, kurio pagrindinio herojaus vardas romane „Raudona ir juoda“ sutampa su pašnekovo. O štai jis sako, kad nors ir kalba penkiomis kalbomis, tos dainingosios, romantiškosios prancūzų kalbos taip ir neišmoko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)