„Jei 4 metus delsiau, reiškia, buvo sunku. Bet aš galiu pasakyti, kad net išsiskyrusi aš buvau ne vienerius metus viena. Tai jeigu aš būčiau tokia negera, blogietė. Aš neiškeičiau vienos pirštinės į kitą, tegul visos tik pabūna“, – sako Agnė. O apie sceną ji turi dar kategoriškesnę nuomonę: „Sena moteris negali dainuoti scenoje. O sėdėdama ir nebepaeidama tai aš apskritai sau neleisčiau dainuoti“.

„Bepigu mylėti mane gražią“, – ką reiškia šie dainininkės žodžiai?

Kita tema: žinoma publicistė Milda Matulaitytė – Feldhausen apie žiaurią vaikystę ir laimės paieškas Šveicarijoje. Kodėl ten užsienietė moteris yra antrarūšė? Net pragyvenusi 23 metus? Kaip su ja elgiasi kaimynai?

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją