Skrydžiui privaloma užpildyti keliautojo į Graikiją formą

Prieš skrydį susitvarkėme dokumentus, atsisiuntėme savo ES skaitmeninius COVID pažymėjimus ir užpildėme keliautojo į Graikiją formą, kurioje reikėjo pateikti asmens duomenis apie save ir kartu skrendantį asmenį bei trečiąjį skubios pagalbos asmenį. Be to, šioje formoje reikėjo pateikti informaciją apie būsimą skrydį ir vietoves, kuriose apsistosime nuskridę į salą. 

Anksčiau teko skaityti, kad žmonės, neturėję keliautojo į Graikiją formos, kurią privalu užpildyti likus 24 valandoms iki skrydžio, tiesiog būdavo neįleidžiami į lėktuvą. Taip pat atlikome registraciją oro linijų internetinėje svetainėje ir atsisiuntėme skrydžio bilietus.

Į Vilniaus oro uostą atvykome ryte. Oro uoste pamačius daug besibūriuojančių žmonių, pirma mintis, šovusi į galvą, kad turizmo sektorius atsigauna ir žmonės vėl aktyviai keliauja į užsienį. Prieš skrydį oro uosto darbuotojai preciziškai tikrino kiekvieną, ar jie turi pandemijos valdymui reikiamus dokumentus.

Labai karšta oro temperatūra

Lėktuvui nusileidus ir iš jo išlipus, smogė karščio banga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)