Baldų išmatavimai ir funkcionalumas

Pirmiausia, ką būtina padaryti dar tik ketinantiems įsikurdinti balkone arba norintiems jį atnaujinti, tai tiksliai išsimatuoti visus kampus. Matuoti būtina keliose vietose, nes ne visi balkonai yra idealiai simetriški, be to, ten, kur yra balkono durys, erdvės šiek tiek daugiau. O juk mums mažame balkone svarbus kiekvienas centimetras.

Per devynerius metus jau trečiąkart keičiu balkono baldelius, nes tai per daug vietos užima ir bandydama pralįsti juos kliudau užpakaliu, tai nepatogu išsidrėbus sėdėti, tai per žemas staliukas ir nepatogu valgyti. Todėl labai svarbu iškart įsivardyti, ką konkrečiai ketinate veikti savo balkone – vakarieniauti, degintis, pagulinėti, paskaityti žurnalą ar tik kartais parūkyti (jeigu kaimynai dar leidžia...), o gal auginti gėles. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją