„Tą laiką, kai esame prasmegę socialinėje medijoje ir kitų gyvenimuose, galime išnaudoti žymiai efektyviau. Pakelkime akis, apsidairykime ir nufotografuokime tuo pačiu telefonu savo gyvenimą. Esu tikra, kad atidžiai pažiūrėję į savo aplinką pamatysite labai įdomių istorijų. Nufotografavę jas šiandien – turėsite aukso vertės atsiminimus, kurie su metais įgaus vis daugiau vertės. Ir tik Jūs galite nuspręsti – paleisti tą akimirką ar ją užfiksuoti fotografijoje“, – sako I. Sinkevičienė.

Paklausta apie tai, ką išgirsta iš aplinkinių, kai pasiūlo nuotraukas daryti telefonu, fotografė sako: „Išgirstu daug dvejonių – nemoku fotografuoti, telefonu nepavyks gražios nuotraukos. Esu įsitikinus, kad kuo greičiau sugriausite tas dvejones – tuo daugiau laimėsite.“ 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)