Labai plačiai yra paplitęs vyrų tipų skirstymas pagal gyvūnijos pasaulyje egzistuojančią patinų elgseną. Skiriami lyderis – alfa, ir kiti tipai kaip beta, gama ir t. t. Šitaip iš tikrųjų galima išskirti ne tik vyrų tipus bet ir moterų. Šiame straipsnyje aptarsiu šešis moterų tipus: alfa, beta, gama, omega, delta ir sigma.

Alfa moteris

Alfa moteris yra lyderė savo grupėje ir ne tik. Kur tik šio tipo moteris pasirodo, ten ji tampa matomiausia ir geidžiamiausia. Alfa moteris išsiskiria savo išvaizda, elgsena, gebėjimu sužavėti ir patraukti ne tik vyrų, bet ir moterų dėmesį bei pagarbą. Šios moterys žino savo vertę ir didžiuojasi savimi, savo gebėjimais. Joms viskas pavyksta natūraliai ir visi aplinkiniai žmonės tuo žavisi arba pavydi. Alfa tipo moteris žino, kad ji gali pasikliauti savimi, kad ir kaip sunku, ji sieks savo užsibrėžtų tikslų. Dėl to šio tipo moterys pasiekia karjeros aukštumų, joms paklūsta tiek vyrai, tiek moterys. Alfa tipo moterys turi aiškius tikslus ir atkakliai siekia tai, ko užsibrėžia, nebijodamos įdėti sunkaus darbo. Atrodo, kad joms nieko nėra neįmanomo. Jos visur pirmos gražios ir energingos, turinčios tvirtą nuomonę visais klausimais. Joms sunku nepaklusti. Jei kitų tipo moterims reikia, kad jas kas skatintų, įkvėptų pokyčiams, alfa tipo moterys pačios motyvuoja kitus judėti pirmyn. 

Alfa tipo moterų trūkumas tas, kad joms sunku išsirinkti savęs vertą vyrą. Kartais jos lieka be antrų pusių, nes per daug atsiduoda darbui, siekiamai svajonių karjerai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)