Išskirtinės moterys

Pakalbinti Daną šiai knygai man rekomendavo viena draugė, išgirdusi ir susižavėjusi jos istorija. Susižavėjau ir aš.

Visoms gerai pažįstama ta situacija, kur užsimerkus prieš akis kyla rožinės svajonės, ambicingi tikslai, tik planai juos įgyvendinti vis nesidėlioja. Vis aplinkybės ne tos. D. Ribas nusprendė aplinkybėms nepasiduoti, todėl jos gyvenimas šiandien – deimantais klotais. Tačiau taip buvo ne visada – ne kartą gyvenusi labai patogiai ir ne kartą viską praradusi, ji vėl ir vėl turėjo gyvenimą kurti iš naujo.

D. Ribas patirtys mus moko niekada nepasiduoti ir nelaukti, kol kas nors kitas išpildys norus. Jos pamokos veikia. To įrodymas - mano interviu su sėkminga verslininke, patekusia į uždarą Izraelio deimantų biržos pasaulį.

– Izraelio deimantų pasaulis turėtų būti labai uždaras, kaip į jį pavyko įsiveržti atvykėlei?

– Tiesa, ten tikrai labai uždara, tai – šeimų verslas. Net ir vietiniams, norintiems pradėti dirbti šioje srityje, įsidarbinti yra labai sudėtinga. O užsieniečiui pradėti savo verslą ir patekti į Izraelio deimantų biržą kelias ne tik labai sunkus, bet ir labai ilgas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)