Motina pasilenkė prie savo dukrytės, pabučiavo ir sukuždėjo „Tu mano žvaigždynas, aš mylėsiu Tave per amžius“. Skamba pasakiškai, ar ne? Na, deja, tai buvo melas. Mergaitė buvo pavadinta Žvaigžde. Pirmieji keli mėnesiai klostėsi neblogai, mama tikrai mylėjo savo dukrelę. Tačiau, kuo toliau, tuo labiau ji pradėjo pastebėti, kad darosi sunku išlaikyti savo vaikutį ir atrodė, kad jos meilė pradėjo gesti. Kol galiausiai ji atidavė Žvaigždutę globos namams ir neatrodė, kad jos širdyje buvo gailesčio užuomazgų.

Globos namuose mergytei nebuvo malonu, ji greitai augo, tapdavo vis gražesnė ir protingesnė, bet iš pat pradžių suprato, kad jos laukia sunkus gyvenimas. Visi žmonės, kurie ateidavo siekdami įsivaikinti vaikutį, jos nenorėdavo. Kelios šeimos buvo ją priėmę, tačiau po kelių savaičių grąžindavo atgal. Žvaigždė jautėsi lyg kažko nereikalingas nuomojamas daiktas, kurio niekas nenorėdavo. Jai buvo neapsakomai sunku ir jos dailioje galvelėje buvo įstrigusi viena vienintelė frazė „Ji nepakankamai gera“, tai pasakydavo visos poros atėjusios įsivaikinti. Žvaigždė galvojo, kad nuo pat gimimo yra prakeikta kokios nors burtininkės sukurto prakeiksmo. Giliai širdyje, ji žinojo, kad tai ne tiesa, bet jos mintys ir susipainiojusi širdelė sakė ką kitą.

Žvaigždutė buvo ne tik protinga, bet ir išradinga, pati didžiausia jos svajonė buvo kažką pasiekti gyvenime ir rasti žmones, kurie ją iš tiesų mylės. Bet iš pradžių jai nesisekė, tačiau po kelerių metų ji parašė knygą, kuri vadinosi „Ar aš viena?“. Kuri jai padėjo atsistoti, ji išsikraustė į nuosavą butą, toliau rašė knygas. Deja, Žvaigždė vistiek jautėsi vieniša, kol galiausiai ji įsimylėjo, nors iš pradžių nieko nenorėjo pradėti, bet meilė ją įtraukė, jis ją suprato. Jos širdį apraizgę vijokliai sunyko.

Vieną vakarą ji paklausė savo vaikino „Ar aš nesu tau nepakankamai gera?“ ir pirmą kartą jos vienišam gyvenime Žvaigždė išgirdo tokį atsakymą „Tu esi tokia, kokios man reikia ir kurią aš myliu visa savo širdimi“. Tą akimirką ji suprato, kad ji nebe viena ir kad ji gali kai ką pakeisti šiame pasaulyje...