Visada agurkus tarkuodavau, o šį kartą pjausčiau smulkiais kubeliais. Čia naudojamas mineralinis vanduo, bet jei jums tai nepriimtina, pilkite pieno.

Reikės:

1 stiklainis marinuotų burokėlių,
3 agurkai trumpavaisiai arba 1 ilgavaisis,
500 ml mineralinio vandens,
1 l kefyro,
3 virti kiaušiniai,
pundelis svogūno laiškų,
druskos.

Burokėliai buvo pjaustyti riekutėmis, tad aš juos pjausčiau šiaudeliais.

Agurką susmulkinau mažais kvadratėliais, kiaušinius – ketvirčiais.

Viską sudėjau į dubenį, bėriau smulkintus svogūno laiškus, užpyliau kefyru ir mineraliniu vandeniu.

Bėriau druskos pagal skonį.

Išmaišome.

Valgėme su keptomis bulvėmis.