Sutikęs kalytę Boldvin Parko gyvūnų prieglaudoje, J. Hawng'as pasidalino liūdno gyvūno nuotraukomis savo „Facebook“ paskyroje – sujaudinti žmonės akimirksniu ėmė dalintis jos istorija tikėdamiesi, jog tai padės rasti naują šeimininką, kuris ištrauktų ją iš prieglaudos. Anabelė buvo persigandusi, tačiau dar galėjo pamilti iš naujo ir laukė tinkamo žmogaus, kuriam galėtų tai parodyti.

Neilgai trukus po kalytės istorijos paviešinimo „Facebook“ tinkle, pagaliau atsiliepė ją norintis priglausti žmogus. Prieglaudos „Leashes of Love Rescue" savanorė pastebėjo įrašą apie Anabelę ir iškart panoro jai padėti. Savanorė pranešė apie tai savo kolegoms ir jau kitą dieną perėmė gyvūno globą. Pagyvenusi kalytė tryško džiaugsmu galėdama išsivaduoti iš vienatvės. „Ji buvo tokia laiminga ir meili. Kalytė guvi ir mėgsta būti laikoma. Kai ji džiaugiasi, sukasi ratu“, – „The Dodo“ sakė prieglaudos direktorė Taunya Huffman Henley.

Kalytė buvo greitai nugabenta pas veterinarą, kurio išvados ją apžiūrėjus nebuvo džiuginančios. Kalytės galvoje aptiktas auglys, jos dantys ir oda taip pat nebuvo sveiki – šiuo metu rūpinamasi jos sveikata.

Šiuo metu Anabelė ilsisi naujuose namuose ir mėgaujasi kiekviena minute. Pirmąją naktį kalytė miegojo šalia ją priglaudusios moters ir nenorėjo niekur trauktis, nebent jai buvo pasiūloma pasivaikščioti lauke arba paėsti. Šioje prieglaudoje ji pažįsta keletą panašaus likimo šunų, prie kurių pamažu pripranta.

„Ji nedažnai su jais žaidžia, kol kas bando priprasti prie naujos aplinkos. Pamažu ji įsilieja. Tikimės, jog vieną dieną jos sveikata pasitaisys ir ji pasijus kur kas geriau", - sakė moteris.

Anksčiau Anabelė buvo niekieno nepastebimas gyvūnas didelėje prieglaudoje, o šiandien daugybė žmonių nori su ja pabūti. Nors ši kalytė jau pragyveno daug metų, ji vis dar svajoja apie mylinčią šeimą ir jaukius namus.