Makaronų mėgėjų žiniai – šiuo bei tuo galima pagardinti spagečius, nededant nė trupučio druskos, rašoma purewow.com.

Jums reikės: mėgstamų virtų makaronų, pomidorų padažo ir skiltelės citrinos.

Įsidėkite į lėkštę makaronų, užpilkite pomidorų padažo, kaip įprastai darote. Tada išimkite iš citrinos skiltelės sėkleles ir užspauskite ant makaronų citrinos sulčių tiek, kad jaustųsi, bet ne per daug. Tada išmaišykite makaronus, kad sultys tolygiai pasiskirstytų po visą patiekalą.

Ar jaučiasi citrinos skonis? NE. Bet patiekalo skonis pasidaro įdomesnis. Citrinos paryškina skonius kaip druska, tik jų sultys, žinoma, sveikesnis variantas. Šlakelis citrinos sulčių išryškins pomidorų padažo rūgštumą, paryškins makaronų skonį, o visam patiekalui suteiks pikantiškumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)