Reikės:

250 g sviesto arba geros kokybės margarino,
2 kiaušiniai,
750 g miltų,
250 g cukraus,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.

Šaltą sviestą sutarkuokite, įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite.

Suberkite į sviesto masę miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Minkykite tešlą. Ji neturėtu būti lipni. Jei lipni, įberkite miltų.

Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.

Iš tešlos atgnybus nedidelį gabaliuką iškočiokite piršto storio volelį ir suformuokite riestainį.Apiberkite cukrumi viršų. Riestainius dėkite į kepimo skardą.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje 10 minučių.