R. Banio bičiulis DELFI atskleidė, jog neseniai 43 gimtadienį atšventusį vyrą pasiglemžė liga.

Laidotuvėse dalyvavo giminės bei būrys artimiausių draugų. Tiek prieš, tiek po laidotuvių draugai nenoriai bendravo su žiniasklaida.

Vienas iš draugų, nešęs urną iš laidojimo namų į automobilį atskleidė, kad R. Banį kamavo sveikatos problemos. Vyras turėjo sudėtingą smegenų ligą. Paskutiniuosius 3 mėnesius R. Banį kankino skausmai.

Pasak draugo, Rolandas žmonos ir vaikų neturėjo.

„Draugai, tai bene viskas, ką jis turėjo“, - trumpai šyptelėjo vienas artmiausių R. Banio draugų.

„Ką jau čia kalbėti, žmogaus nebesugrąžinsi, daugiau neturiu ką pasakyti“, - kalbėjo kita draugė.

Laidotuvių ceremonijoje dalyvavo apie 30 žmonių. Atvykusius į Jurbarko kapines pasitiko liūdni trimito garsai. Užkasus urną trimito melodijos palydėjo Rolandą Banį į amžinąjį poilsį.

DELFI primena, jog R. Banys buvo realybės šou „Baras“ dalyvis, o vėliau tapo verslininku: atidarė kelias parduotuves Jurbarke bei Vilniuje.

Dar realybės šou „Baras“ laikais žmonės įsidėmėjo Rolandą kaip labai paprastą ir kartais gal net pernelyg tiesmuką žmogų.

„Verslininkas – tik skambus žodis, iš tikrųjų dirbu tą patį darbą kaip ir seniau, – ilgų metų pardavėjo patirties laikraščiui „Kauno diena“ duodamas interviu neslėpė Rolandas. – Kai kurie mane pašiepdavo, kad tiek metų esu tik pardavėjas, bet tai buvo mano universitetas, kuriame galėjau išmokti visko, ko man dabar reikia.“

Dar 2008 metais daugelis stebėjosi, kad sulaukęs 34-erių Rolandas vis dar nebuvo nė karto vedęs. „Šeima ne toks dalykas, kurį būtų įmanoma suplanuoti. Jei šalia būtų kažkoks žmogus, galbūt galėtum svarstyti tam tikrus niuansus ir bandyti kažką pasidėlioti, tačiau kai tokio nėra... Specialiai ieškoti žmonos nenoriu, nes manau, kad tai turi įvykti savaime. Jei atsiras man skirta mergina, labai puiku, o kol kas – aš atviras visuomenei“, – juokėsi jaunas vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)