Specialiai šventei dešimtys profesionalių šokėjų, dirbančių treneriais ar tebešokančių įvairiuose kolektyvuose, parengė daugiau nei valandą trukusią parodomąją programą. Ją pradėjo TV3 gelbėtoja ir dainininkė Gerda Stiklickienė. Skambant naujausiam jos kūriniui „Aš jau toli“ ant parketo ėmė suktis iki šiol viešai jokio bendro šokio visuomenei nepristatę Sandra Žutautienė ir Justas Bareišis.

„Tai, kad kartu treniruojamės, žinojo tik keletas žmonių. Norėjome padaryti staigmeną „MONDO“ įkūrėjams. Juk iki šiol esu šokusi tik su Ernestu Monginu, ir daugiausiai - televizijos projekte“, - sakė „Šok su manimi“ projekto dalyvė, TV gelbėtoja Sandra Žutautienė.

Ji neslėpė, kad prieš pasirodymą jaudinosi ir pati, ir naujasis partneris. S. Žutautienė sakė, jog po dalyvavimo televizijos projekte neturėjo laiko tęsti treniruočių bei viešai šoko tik keletą kartų.

„Jei šokčiau bet kelis kartus per savaitę, viskas būtų paprasčiau. Aišku, situaciją lengvina tai, kad ir Ernestas, ir Justas – geri partneriai. Su jais ant parketo labai sudėtinga daryti akivaizdžias klaidas“, - su šypsena sakė S. Žutautienė.

Susirinkusiems įspūdį padarė ir naujai atkurtas prieš beveik trejus metus „Šok su manimi“ laimėjusių Milanos Jašinskytės bei Mindaugo Rainio šokis, kuriame jie virto žinomais atlikėjais – Lady Gaga ir Egidijumi Dragūnu – Selu.

Ant parketo iškilmingą vakarą taip pat sukosi Vytautas Viluckis ir Erika Vitkevičiūtė, Matas Lukašovas ir Rugilė Monginaitė, Edvinas Ringys ir Aistė Survilaitė, jaunieji auklėtiniai bei daugybė kitų šokėjų.

Vakarą vainikavo DJ Mindeep parengta muzikinė programa bei atidarymui skirto torto ragavimas.

Daugiau vakaro akimirkų - DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)