Po poros savaičių savo 25-tąjį gimtadienį švęsiantis lietuvis džiaugiasi sėkmingu mūsiškių startu ir linki Jono Kazlausko auklėtiniams nespausti stabdžių iki pat pirmenybių finišo.

„Džiaugiuosi už bičiulius ir Lietuvos rinktinę!!! Su antra pergale!!!! Tęskit taip iki pat pabaigos!!!!“, – po sekmadienį įspūdingai 68:49 pasiektos pergalės prieš D grupės šeimininkus latvius linkėjo D-Mo.

Beje, D. Motiejūnas už Atlanto ne tik ruošiasi naujam NBA sezonui, bet ir lankosi futbolo rungtynėse. Prieš kurį laiką jis buvo MLS mače, o štai savaitgalį gyvai stebėjo Hjustone vykusias draugišką tarptautinę dvikovą tarp Argentinos ir Bolivijos (7:0), kurioje po du įvarčius pelnė Lionelis Messi, Ezequielis Lavezzi ir Sergio Aguero, vieną tikslų smūgį pridėjo Angelis Correa.

Įdomiausia, kad po šių rungtynių D. Motiejūnas susitiko su pačiu L. Messiu ir įteikė jam savo 20 numeriu pažymėtus marškinėlius bei kartu nusifotografavo.

„Su geriausiu pasaulio futbolininku. Buvo malonu susipažinti!“ – socialiniame tinke įsimintinu kadru pasidalino jis, aukštesnis už L. Messį kone pusmetriu (atitinkamai 213 cm ir 169 cm).

Tiesa, D-Mo yra prisiekęs Miuncheno „Bayern“ ir Vokietijos rinktinės fanas.

Europos čempionate bus kovojama dėl kelialapių į 2016 metų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Tiesiai į olimpiadą pateks dvi Senojo žemyno pirmenybių finalo dalyvės. Turnyre 3-7 vietas užėmusios rinktinės žais olimpinėse atrankos varžybose.

Lietuvos rinktinės tvarkaraštis Europos čempionato starte:

Rugsėjo 5 d. (Ryga) 21:30 Lietuva – Ukraina 69:68.

Rugsėjo 6 d. (Ryga) 18:30 Lietuva – Latvija 68:49.

Rugsėjo 7 d. (Ryga) 15:30 Lietuva – Belgija

Rugsėjo 9 d. (Ryga) 21:30 Lietuva – Estija

Rugsėjo 10 d. (Ryga) 21:30 Lietuva – Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)