Reikės:

1 česnako galvos,
1 saujos pjaustytų porų,
1 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus,
1 valgomojo šaukšto sviesto,
1 ryšulėlio geldelių,
100 g spageti makaronų,
200 ml grietinėlės,
Žiupsnio druskos,
Juodųjų pipirų,
Petražolių,
Šlakelio balto sauso vyno.

Makaronus dėti virti. Į verdantį vandenį su lašu alyvuogių aliejaus ir žiupsneliu druskos. Keptuvėje ant alyvuogių aliejaus pakepinti česnaką. Atsargiai, nesudeginkite! Įdėkite šaukštą sviesto. Nuplaukite geldeles. Jas dėkite keptuvėn prie česnakų irs sviesto mišinio. Įberkite petražolių, porų, druskos, pipirų. Šliūkštelėkite šiek tiek sauso vyno ir uždengę palikite virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro, pilkite ant jų grietinėlę ir gerai išmaišykite. Lėkštėje patiekiame makaronus su ant viršaus uždėtomis geldelėmis ir padažu. Skanaus!