„Stožice“ arenoje, kur susitiko Lietuva ir Prancūzija, buvo matyti šią vasarą su Martynu Pociumi susituokusi Viktorija Kunauskaitė-Pocienė bei Mindaugo Kuzminsko draugė Eglė Andreikaitė. Viktorija vilkėjo 7 numeriu pažymėtais marškinėliais, ant kurių užrašyta „Pocius“, o Eglės marškinėlius papuošė užrašas „Kuzia“.

Merginos rungtynes stebėjo įsitaisiusios tarp žiūrovų. Viktorija ir Eglė savo veidus papuošė Lietuvos vėliavomis ir rungtynes stebėjo kartu. J. Valančiūno sužadėtinė Eglė Ačaitė, į Slovėniją atskridusi antradienį, varžybų metu vilkėjo žalią megztinį, o žandą puošė Lietuvos vėliava.

Krepšininkų mylimosios šokinėjo iš savo vietų po sėkmingų atakų ir džiūgavo sulaukusios sėkmingos mačo pabaigos.

„Aš pirmą kartą čempionate, buvau labai susijaudinusi, įspūdžiai – tikrai geri“, - po rungtynių DELFI sakė E. Ačaitė.

„Kai žaidi, nelabai galvoji apie širdies draugę, apie šeimą ar dar kažką. Galvoji apie krepšinį, apie strategiją ir tiek“, - paklaustas, ar mylimosios palaikymas padėjo rungtyniauti, atsakė M. Kuzminskas.

DELFI primena, kad kitas rungtynes Europos čempionate lietuviai penktadienį žais su Belgijos komanda.

Viktorija Kunauskaitė-Pocienė ir Mindaugo Kuzminsko draugė Eglė Andreikaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (735)