„Ar esi gavęs infarktą?‟, - buvo paklaustas J. Valančiūnas, kuris neteko žado ir ėmė garsiai juoktis.

J. Valančiūnas nestokojo humoro jausmo. Paklaustas, ar Lietuvos rinktinė laimės Europos vyrų krepšinio čempionatą, atsakė vaikinui.

„Matytas Aleksas‟. Tuo tarpu sulaukęs klausimo, kaip jautėsi išrinktas geriausiu NBA vasaros lygos žaidėju, teigė: „Jaučiausi labai gerai, o paskui susitepiau sumuštinį‟.

Krepšininkas sulaukė ir kitokių klausimų: koks jo batų dydis, kiek metų žaidžia krepšinį, ar yra aukštesnis už A. Sabonį.

NBA žaidėjas buvo įspraustas į kampą – visas būrys vaikų šaukte šaukė J. Valančiūną padainuoti, tačiau šis noras, deja, nebuvo išpildytas. Mat krepšininkas tikino, kad dainuoti nemoka.

„Jaučiuosi gerai matydamas tiek daug jaunų, gražių veidų aplink. Aš manau, labai gerai tai, kad vyksta tokios stovyklos ir vaikai turi ką veikti – jūra, grynas oras, graži gamta‟, - sakė J. Valančiūnas.

Krepšininkas paragino vaikus užsiimti veikla, kuri jiems būtų maloni ir naudinga.

„Save aš atradau sporte, tačiau kitam galbūt patinka piešti, dainuoti ar šokti. Reikia rasti savo mėgiamą sritį ir ją puoselėti, o tokios stovyklos padeda tai padaryti‟, - sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas.

Paskutinis vaikų noras buvo įgyvendintas - J. Valančiūnas pademonstravo savo dėjimą į krepšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)