Jis leidžia teigti, kad lenktynių sezono metu išvysime ypač aštrią kovą trasose, o ant nugalėtojų pakylos žibės ir naujos žvaigždės.

Pirmoje atrankoje dalyviai pasidalino savo pasiekimais ir ateities planais. Atrankos komisiją džiugino tai, kad Akademijos mokslus krimsti yra nusiteikę ne tik Lietuvos kartingo čempionai ir įvairių lenktynių laimėtojai. Tarp dalyvių bus ir daugelio fortepijono konkursų nugalėtojas, puikūs plaukikai, lengvosios atletikos sportininkai, pasiryžę tapti ir geriausiais lenktynininkais.

Sportininkų fizinę formą įvertinęs „Forum Fitness“ treneris Karolis Šarkauskas pažymėjo, kad didžioji vaikų dalis tikrai labai sportiški, tačiau specifines, lenktynininkams būtinas raumenų grupes teks tobulinti. Akademijos užsiėmimų metu vaikai lavins nugaros, kaklo raumenis, didins ištvermę.

Nors oro sąlygos nelepino, tačiau „Plytinės“ kartodrome vykusiuose važiavimuose su lenktyniniais kartingais, nei vienam dalyviui didelių sunkumų nekilo. Pasak Akademijos trenerio Martyno Tankevičiaus, visi vaikai puikiai kontroliavo situaciją trasoje, gerai prisitaikė prie lenktyninės technikos.

„Kelios papildomos treniruotės sausoje trasoje ir šie vaikai jau galės kaip lygūs su lygiais kovoti su Lietuvos kartingo čempionato senbuviais“, - sakė M. Tankevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)