Jums reikės:

· 0,5 kilogramo kiaulienos išpjovos
· 100 gramų džiovintų slyvų
· 4 vidutinio dydžio bulvių
· 1 svogūno
· Alyvuogių aliejaus 50 ml
· 2-3 šakelių rozmarino
· Druskos, pipirų – pagal skonį

Gaminimas:

1) Kiaulienos išpjovą įpjaukite - padarykite savotišką kišenę.

2) Mėsą gerai įtrinkite prieskoniais, o į kišenę pridėkite prieš tai vandenyne pamirkytų džiovintų slyvų. Kišenę užtvirtinkite mediniais smeigtukais.

3) Nuluptą svogūną ir bulves supjaustykite į nedideles dalis.

4) Paruoštą kiaulienos nugarinę kepkite folija išklotoje kepimo skardoje, aplinkui pridėliokite daržovių. Pagardinkite rozmarinu, apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

5) Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)